Descriere Vila Erna - 4*

Vila Erna 4* se afla situata intr-o zona linistita, in peninsula Labad, la aproximativ 500 de metri de cunoscuta plaja "Copacabana" si de diverse magazine, restaurante si baruri.Orasul vechi Dubrovnik se afla la 4 km. Statia de autobuz se afla la 150 de metri de vila.

Camere Vila Erna - 4*

Vila dispune de apartamente mobilate confortabil si modern, cu chicineta (aragaz, cuptor cu microunde), TV satelit, DVD player, radio cu CD player, aer conditionat/incalzire (in functie de sezon), balcon.
Apartamentele pentru 1-4 persoane (aproxim. 40 mp), dispun de living cu zona de dormit cu 2 paturi, camera dubla,baie/WC.
Apartamentele pentru 1-6 persoane (aproxim.75 mp), dispun de living cu zona de dormit cu 2 paturi, 2 camere duble, baie, WC separat.

Facilitati Vila Erna - 4*

Vila Erna este o cladire formata din apartamente, ingrijita si confortabila, cu atmosfera familiala. Dispune de garaj, parcare. Vila mai dispune de o piscina mica (cca 30 mp), sezlonguri si umbrele de soare, incluse. Bar la piscina (in functie de sezon). Contra cost: sezlonguri si umbrele de soare la plaja, sporturi nautice (furnizori locali).