Descriere Hotel Iberostar Bellevue - 4*

Hotelul Iberostar Bellevue 4* este situat pe plaja de nisip si pietricele din Becici, la aprox. 2 km de orasul Budva, statie de autobuz la 150 m de hotel. Este ideal localizat pe renumita plaja Becici, a fost renovat in 2006 si este un loc ideal de vacanta pentru familiile cu copii datorita numeroaselor facilitati. Este situat pe malul marii, langa o colina cu verdeata.

Camere Hotel Iberostar Bellevue - 4*

Cemerele sunt decorate modern, au aprox. 20 mp, dispun de baie proprie, feon, telefon, TV satelit, seif, aer conditionat/incalzire (in functie de sezon), balcon. Camerele Economy nu au balcon!

Facilitati Hotel Iberostar Bellevue - 4*

Hotelul Iberostar Bellevue 4* dispune de climatizare in toate zonele publice, este format din 3 cladiri, 2 restaurante pentru nefumatori, pianobar, bar si computer legat la Internet (contra cost), salon de infrumusetare, minimarket, magazin de suveniruri, lift, parcare, 2 piscine exterioare (dimens: 550 mp si 800 mp), sezlonguri si umbrele la piscina, piscina interioara, tenis de masa, baschet, volei pe plaja.
Copii: Piscina exterioara, animatie, camera de joaca, teren de joaca.
Contra Cost: Conexiune la internet, prosoape de plaja, sala de fitness, 3 terenuri de tenis, masaj, sezlonguri si umbrele la plaja