Hoteluri

Hotel Zen The Inn Resort & Spa - 5*

Situat la 100 km de aeroportul Antalya, la 15 km de orasul Alanya, in localitatea Turkler, la 300 m peste drum de plaja proprie, acces prin pasaj subteran.

Hotel Zentral Center - 4*

Hotel Zentral Center 4* este amplasat intr-o zona foarte animata, inconjurat de magazine si restaurante, chiar in centrul statiunii Playa de las Americas, la doar 400m fata de plaja. A fost contruit in 2003 si are 7 etaje. Adults only!

Hotel Zeus - 3*

Hotelul Zeus 3* din Pomorie a fost construit in anul 2006 si renovat in anul 2011. Hotelul este situat in a doua linie, la 300 m de plaja.

Hotel Zeus - 3*

Acest hotel este situat în Kamari, la 80 m distanta fata de plaja cu nisip negru și pietricele.

Aparthotel Zisios - 2*

Zisios se află printre măslini, la 5 minute de mers pe jos de Plaja din Vourvourou, în Halkidiki.

Hotel Zorna - 3*

Hotel Zorna 3* este situat la 5 km de Porec. Plaja de pietris si pietre se afla la 30 de metri de hotel.Statia de autobuz se afla langa hotel.

Hotel Zornitsa Sands - 5*

Este localizat la capatul statiunii Sveti Vlas, aproape de statiunea Elenite si la aproximativ, 10km de Sunny Beach, langa plaja.

Hotel Zvonimir - 4*

Hotelul Zvonimir 4* este situat in cel mai frumos golf al insulei, Golful Kvarner, din statiunea Baska. Este la o distanta de aproximativ 300 m fata de centru si 100 m de hotelul Corinthia Baska. Statia de autobuz este la aproximativ 1km departare.