Hoteluri

Hotel Kempinski Adriatic - 5*

Hotelul Kempisnki Adriatic a fost construit in 2008/2009 si face parte din categoria hotelurilor Premium 5* de lux, se afla la 500 m de mare, ofera o vedere panoramica asupra localitatii Portoroz din Slovenia si asupra muntilor Alpi italieni. Plaja se afla la 500 m de hotel si este cu pietris. Cent

Hotel Laguna Materada - 3*

Situat chiar langa mare, Hotelul Laguna Materada 3*, recent renovat, este un hotel recomandat familiilor care doresc linistea parcurilor spatioase ce inconjoara hotelul. Plaja este din iarba, pavata si stanca. Orasul Porec se afla la 3 km. In fata hotelului se afla statia de autobuz.

Hotel Laguna Mediteran - 3*

Hotelul Laguna Mediteran 3* se afla la 3 km de statiunea Porec, in mijlocul unei paduri de pini, langa locul numit "Laguna albastra". Plaja este cu pietricele si se afla la 200m. Este un hotel recomandat pentru baie si vacante active.

Holiday Village Laguna Park - 4*

Hotel & Vilage Laguna Park 4* se afla langa plaja (se traverseaza o sosea), la 2,5 km de centrul statiunii Porec. Hotelul este clasificat la 4 stele, iar bungalow-urile la 3 stele. Plaja din iarba, pavata si stancoasa se afla la 100 de metri.

Aparthotel Lina - 3*

Apartamentele Lina 3* sunt situate central in statiunea Lumbarda, insula Korcula, la 200 m de plaja si de magazine.

Hotel Long Beach Resort & Spa - 5*

Hotel Long Beach Resort & Spa 5* este situat la 95 km de aeroportul orasului Antalya, la 20 km de orasul Alanya, la 25 km de orasul Side, la 50 m peste drum, de plaja proprie prin pasaj subteran.

Hotel Lykia World & Links Golf - 5*

Hotel Lykia World & Links Golf Belek este situat la 50 km de aeroport, la 60 km de centrul orasului Antalya, la 20 km de localitatea Serik, la 30 km de localitatea Belek, pe malul marii.

Hotel Padova - 3*

Hotelul Padova 3* este situat intr-un mic golf, cu o vedere uimitoare asupra vechiului oras Rab, direct pe malul marii. La aproximativ 20 de minute de mers sunt baruri, restaurante si magazine.

Hotel Pastura - 4*

Hotelul Se afla la aproximativ 10 minute de mers pe jos de plaja, avand o priveliste deosebita si la circa 7 km de Supertar.

Hotel President - 4*

Hotel President este localizat la 150 m fata de plaja, 1,5 km fata de centrul orasului Rimini, 5 km fata de aeroport.